Niet te missen
Home / Groene smoothies / Groene smoothies
Groene smoothies

Groene smoothies

Er worden steeds nieuwe ziekten ontdekt, en vele van deze ziekten ontstaan doordat het eetpatroon van de moderne mens veel te wensen over laat. We krijgen allerlei giftige stoffen in ons lichaam die ziekten kunnen veroorzaken.

 

Groene smoothies als medicijn

Groene smoothie

Groene smoothie

Ons dieet  bevat weinig of geen fruit, en groenten die onontbeerlijk zijn voor een goede gezondheid.  We worden vaker ziek en vele van de ziektes zijn chronische aandoeningen die ons verplicht medicamenten in te nemen die op de lange duur ook slecht voor onze organen zijn. Zo belanden we in een spiraal van ziekten, die veroorzaakt worden door ons dieet, en tot gevolg hebben dat we medicamenten moeten innemen die na lang gebruik onze organen in de war sturen, enz….

Om deze  ziekten te voorkomen, moet je je afweermechanismen versterken. Om je immuunsysteem te verbeteren, moet je groenten en vers fruit eten. Je kan de meeste van deze groenten en verse vruchten makkelijk consumeren door het drinken van groene smoothies.

Door het combineren van een aantal groenten, fruit en water in een blender, heb je snel je smoothie klaar. Groene smoothies bevatten doorgaans 60 % fruit en 40 % bladgroenten waardoor het een geweldige bron van vitaminen wordt. De vruchten die meestal gebruikt worden voor smoothies zijn mango’s, bananen, perziken en sinaasappels. De groenten, zijn spinazie en selderij.

Groene smoothies zitten vol vezels, wat heel goed is voor een betere spijsvertering. Groene smoothies verhelpen constipatie. Enkele voordelen van groene smoothies voor de gezondheid zijn bijvoorbeeld het feit dat  ze de bloedsuikerspiegel bij diabetici helpen reguleren. Ook  mensen die leiden aan hart-en vaatziekten kunnen groene smoothies goed gebruiken, want de voedingsvezels helpen bij het verwijderen van  slechte vetten in de aderen van het hart.

Ons hele lichaam heeft veel voordelen als we groene smoothies drinken.  Als we fruit en groenten mengen in een smoothie kunnen we de vitaminen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven snel in ons systeem krijgen.  Voedingsvezels helpen  bij  het verdrijven van schadelijke stoffen uit ons lichaam. Mensen  die willen afslanken, kunnen groene smoothies drinken voor hun dieet. De groene smoothies zullen niet alleen hun lichaam reinigen, maar ze zullen je ook helpen afvallen.

ACTIE!!!! Alleen vandaag krijg je €10,00 korting op het onderstaande pakket! Betaal geen€37,00 maar slechts €27,00!! Inclusief verzendkosten!
Krijg:

groene smoothie-body workout-bodyfit-cardio-sporten-gezonde recepten-zorg

groene smoothie-body workout-bodyfit-cardio-sporten-gezonde recepten-zorg

Gezonde Groene Smoothie Recepten Boek (digitaal en fysiek)
Bonus 1: The Fat Burning Workout ( 3 e-books + video’s)
Bonus 2: The Fat Burning Workout DVD
Bonus 3: 21 Paleo Recepten die je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderen (e-book)
Bonus 3: 21 Paleo Recepten die je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderen (e-book)

About Gezondheid

Hoi, Ik ben een copywriter in hard en nieren. Ik schrijf graag over uiteenlopende onderwerpen. In dit geval heb ik een gezondheidsblog opgestart waar u uitgebreide informatie kunt vinden omtrent gezondheidsonderwerpen zoals stoppen met roken, kinderziektes, gezonden tanden, hartfalingen, afvallen en diëten, groene smoothies en nog veel meer.

Leave a Reply

Scroll To Top